Inspiratie en tips

Deze inspiratie en tips zijn niet tot stand gekomen middels sponsoring

Toolkit digitale veerkracht voor leidinggevende

Werkstress verlagen over digitalisering, hoe doe je dat als leidinggevende? Er komen heel veel digitale ontwikkelingen op zorgmedewerkers af. Het is dan belangrijk dat je je medewerkers kan voorbereiden op deze digitalisering en meer zorgtechnologie, maar ook kan begeleiden bij de mogelijke stress en spanning die hierbij komt kijken. Deze toolkit bevat een handig stappenplan en gespreksstarters om een veilige sfeer te creëren rondom het thema digitale vaardigheden! Klik hier voor de toolkit te downloaden: Toolkit digitale veerkracht voor leidinggevende - Digivaardigindezorg

Spontane SpraakAnalyse voor logopedisten

SSA is een applicatie voor het geautomatiseerd analyseren van getranscribeerde spontane spraak voor diagnostische doeleinden. Via deze link zijn de applicaties te downloaden:  home [SSA] (beexy.nl)

Overzicht van wearables

De website Wearables - Healthy Chronos geeft een mooi overzicht van activiteitenmeters die in te zetten zijn bij de behandeling van patiënten.   

VGZ Mindfulness app

`De VGZ Mindfulness app zou een geschikte app kunnen zijn voor patiënten met milde angstklachten. 

Apps voor fysiotherapeuten

Op deze website vind u 8 Goede apps voor fysiotherapeuten - FysioSupplies die u kunt inzetten voor testen en meten en andere hulpmiddelen. 

eHealth voor logopedie

Op de Instagram pagina technologie voor Logopedie https://www.instagram.com/technologievoorlogopedie/ staan zowel eHealth behandeltoepassingen als meettoepassingen.

Apps bij lage rugpijn

Check het artikel in de FysioPraxis augustus 2023 van Marijn Ulrich et al. "Smartphoneapps bij fysiotherapie voor mensen met lage rugpijn. Welke app bij lage rugpijn?"